• BG Group
  • BG Group
  • BG Group

Jobhunting

Vanuit de diverse diensten die de BG-Group aanbiedt is jobhunting vaak een belangrijk onderdeel. Uiteindelijk gaat het om de baan, de nieuwe uitdaging, de nieuwe toekomst.

Buiten het feit dat jobhunting onderdeel is van bestaande trajecten is het ook mogelijk dat een kandidaat geen extra ondersteuning nodig heeft ten aanzien van begeleiding, maar vooral geholpen dient te worden bij het zoeken en vinden van die nieuwe uitdaging. Ook dan zijn we graag een betrokken partij.

Jobhunting betekent voor ons op enthousiaste wijze, pro-actief en vol overtuiging de arbeidsmarkt benaderen. Om deze speurtocht zo efficiƫnt en gericht te kunnen doen maken we uiteraard eerst een zoekprofiel met de kandidaat. Wanneer helder is welk type werk het beste past, welk talent de kandidaat heeft en met welke sociale omstandigheden rekening moet worden gehouden gaan we aan de slag. We leggen contacten met ons eigen bestaande netwerk en hebben oog voor het netwerk van de kandidaat. Hier is de meeste kans op die leuke baan, passend bij de kandidaat.

Ons motto is daarbij: Gewoon doen !!!