BG Groep Rob Boogaard

Rob Boogaard

Wie ben ik:
Na mijn MEAO opleiding ben ik een aantal jaren werkzaam geweest bij de Belastingdienst. Een functie waarbij ik als deurwaarder veel te maken kreeg met mensen die financiële problemen hadden of onvoldoende in staat waren hun financiën op orde te krijgen. Ik heb 10 jaar gewerkt bij Vedior uitzendbureau op verschillende vestigingen in heel Nederland en in verschillende functies. Het, op een creatieve manier bij elkaar brengen van vraag en aanbod in een markt met veel concurrentie was een enorme uitdaging. Vervolgens ben ik als Adviseur opleidingen en competentiemanagement bij Vakopleiding Transport en Logistiek (VTL) gaan werken. Het was een nieuwe rol binnen het vakgebied "mens en arbeid". Nu was de opdracht om organisatie én de mensen in samenhang te ontwikkelen (competentiemanagement). De kracht van competentiemanagement ligt in de mogelijkheid een brug te slaan tussen de doelstellingen van de organisatie en de medewerkers die binnen die organisatie functioneren.

Wat kan ik:
Sinds 2006 ben ik zelfstandig ondernemer en breng ik mijn ervaring bijeen door diensten aan te bieden welke allemaal te maken hebben met "mens, arbeid en organisatie"

Wat wil ik:
"Denken in kansen en niet in problemen, is mijn motto"
Mensen hebben allemaal hun eigen kwaliteiten en het is voor mij de uitdaging om die kwaliteiten bij hen naar boven te halen. Door het vergroten van hun zelfvertrouwen en inzichten is de kans op succes aanzienlijk groter.